Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Saturday Morning All Star Hits!

Tv-serie, 2021
Saturday Morning All Star Hits!
Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.
De tv-serie Saturday Morning All Star Hits! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Kyle Mooney van 'SNL' is medebedenker en ster in deze cartooncomedy met de stemmen van Emma Stone en Paul Rudd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Absurd, Offbeat, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saturday Morning All Star Hits! op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Follows Skip and Treybor as they celebrate all that is 80s and 90s television.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Saturday Morning All Star Hits!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.