Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Saving Capitalism

Documentaire, 2017, 73 minuten
Saving Capitalism
Voormalig minister van Werkgelegenheid Robert Reich ontmoet Amerikanen van alle rangen en standen terwijl hij een radicale verschuiving in de nationale economie belicht.
De documentaire Saving Capitalism is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 73 minuten. Deze film werd genomineerd voor een Emmy voor Beste zakelijke en economische documentaire. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Controversieel, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saving Capitalism op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Robert Reich, ex-minister van Werkgelegenheid, onderneemt een road trip door het Midwesten van de Verenigde Staten. Reich deelt zijn ideeën over kapitalisme en inkomensongelijkheid en spreekt met Amerikanen uit alle lagen van de bevolking. In de huidige tijd zijn de politieke tegenstellingen groter dan ooit, alsook de enorme inkomensongelijkheid. Reich wil er achter komen wat het Amerikaanse kapitalisme precies inhoudt. Is er nog redding mogelijk en welke hervormingen zijn er voor nodig?

Saving Capitalism op IMDB

Score: 6,8 van de 10

SAVING CAPITALISM is a documentary film that follows former Secretary of Labor and Professor, Robert Reich, as he takes his book and his views to the heart of conservative America to speak about our economic system and present big ideas for how to fix it.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Saving Capitalism

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.