Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scary Movie 3

Scary movie 3: No hay dos sin 3
Film, 2003, 84 minuten, 1.621.615 beoordelingen
Scary Movie 3
Het derde deel uit de reeks parodiefilms overschrijdt de grenzen van het genre met parodieën op The Ring, Lord of the Rings, The Matrix, 8 Mile en nog veel meer.
De film Scary Movie 3 is uitgebracht in 2003 en duurt 84 minuten. Charlie Sheen is te bewonderen in deze derde film in de serie; twee weken lang stond deze comedy op de 1e plaats. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Foute films.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scary Movie 3 op Moviemeter

Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper. Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt.

Scary Movie 3 op IMDB

Score: 5 van de 10

In the third installment of the Scary Movie franchise, Cindy has to investigate mysterious crop circles and video tapes, and help the President in preventing an alien invasion.

Acteurs in Scary Movie 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Scary Movie 3

Scary Movie

Scary Movie

(2000)

White Chicks

White Chicks

(2004)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.