Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scary Movie

Una película de miedo
Film, 2000, 88 minuten, 3.901.827 beoordelingen
Scary Movie
De Wayans-broers maken parodieën op Hollywood-kaskrakers, waaronder Scream, I Know What You Did Last Summer, The Matrix en American Pie.
De film Scary Movie is uitgebracht in 2000 en duurt 88 minuten. Deze horrorparodie van Keenen Ivory Wayans was een enorm succes in 2000 en kreeg tot nu toe vier keer een vervolg. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Sensueel, Hilarisch, Foute films.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scary Movie op Moviemeter

Op een Halloween-avond rijden Cindy Campbell en vijf vrienden per ongeluk een man aan. Ze besluiten om het ongeluk geheim te houden, maar een jaar later wordt het zestal achterna gezeten door een gemaskerde seriemoordenaar, die wrede spelletjes met hen wil spelen. Het begint bij de brute moord op Drew Decker en het duurt niet lang voor de moordenaar achter Cindy en de rest aangaat. Deze zetten alles op alles om te overleven, maar de moordenaar geeft niet makkelijk op; hij heeft namelijk een behoorlijke grote kennis op het gebied van horrorfilms.

Scary Movie op IMDB

Score: 6 van de 10

A year after disposing the body of a man they accidently killed, a group of dumb teenagers are stalked by a bumbling serial killer.

Acteurs in Scary Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Scary Movie

Scary Movie 3

Scary Movie 3

(2003)

Norbit

Norbit

(2007)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.