Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Schubert in Love

Film, 2016, 94 minuten
Schubert in Love
Als laatste telg uit de familielijn heeft Olaf Schubert geen tijd voor een vriendin, maar hij gaat toch gehoorzaam op zoek wanneer zijn vader een nageslacht eist.
De film Schubert in Love is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Schubert in Love op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Olaf Schubert heeft niet alleen zeer grote plannen, hij doet altijd alles om ze in de praktijk te brengen en dat zonder ophouden, tot ze lukken. De laatste telg van de grote Schubert-dynastie zet zich in voor de bestrijding van racisme, heeft een eigen musical op poten gezet, vecht tegen de hongersnood in de wereld en dan werkt hij op de koop toe ook nog als psycholoog in een sociaal centrum. Maar de grootste uitdaging voor hem komt nog steeds in de vorm van zijn vader. Die eist van Olaf dat hij eindelijk voor een mannelijk nageslacht gaat zorgen, zodat de stamboom kan blijven gedijen.

Acteurs in Schubert in Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Schubert in Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.