Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scooby-Doo

Scooby-Doo: The Movie
Film, 2002, 86 minuten, 1.324.824 beoordelingen
Scooby-Doo
In deze live-actionfilm gaan Scooby en zijn vrienden naar Spooky Island, waar een magische kracht ontwaakt waardoor de mensheid kan worden uitgeroeid.
De film Scooby-Doo is uitgebracht in 2002 en duurt 86 minuten. Sarah Michelle Gellar en Linda Cardellini schitteren in deze speelfilmversie van de klassieke animatieserie. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scooby-Doo op Moviemeter

De Mystery Inc. bende zijn ieder hun eigen gang gegaan, en zijn twee jaar gescheiden geweest wanneer ze elk een uitnodiging voor Spooky Island ontvangen. Ze ontdekken een amusementspark dat de jonge bezoekers op vreemde wijze beïnvloedt. Fred, Daphne, Velma, Shaggy en Scooby realiseren zich al snel dat ze het mysterie niet op kunnen lossen zonder samen te werken.

Scooby-Doo op IMDB

Score: 5 van de 10

After an acrimonious break up, the Mystery Inc. gang are individually brought to an island resort to investigate strange goings on.

Trailer

Acteurs in Scooby-Doo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Scooby-Doo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.