Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scorpion

Tv-serie, 2018
Scorpion
Homeland Security neemt een supergenie en zijn bonte team van wonderkinderen in dienst om het land te beschermen tegen een nieuwe generatie terroristen.
De tv-serie Scorpion is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scorpion op IMDB

Score: 7 van de 10

An eccentric genius forms an international network of super-geniuses to act as the last line of defense against the complicated threats of the modern world.

Acteurs in Scorpion

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Scorpion

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.