Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scusate se esisto!

Film, 2014, 98 minuten
Scusate se esisto!
Een succesvolle, overopgeleide architect keert terug naar Italië, maar maakt als vrouw weinig kans op een baan. Ze verzint een doordachte list om aangenomen te worden.
De film Scusate se esisto! is uitgebracht in 2014 en duurt 98 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Bizar, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scusate se esisto! op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Serena Bruno returns to Italy to be an architect and help people but she will struggle to convince her fellow co-workers that they have to be more open minded.

Acteurs in Scusate se esisto!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Scusate se esisto!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.