Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Searching

Film, 2018, 102 minuten
Searching
Zijn 16-jarige dochter wordt vermist. Om haar te vinden, volgt David haar laatste digitale stappen met behulp van haar laptop, social media en een detective.
De film Searching is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Searching

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Indonesisch

Meer zoals Searching

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
The Shop at Sly Corner
Een sluwe ex-gedetineerde runt een succesvolle antiekwinkel, totdat zijn assistent ontdekt dat hij gestolen goederen verkoopt en hem begint te chanteren.
A Model Family
Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.
Heartsong
Een rondzwervende muzikant brengt een serenade op een bruiloft die al gauw uit de hand loopt. Hij valt voor de bruid en moet haar beschermen tegen haar familie.
Code Name: Emperor
Een geheim agent krijgt de opdracht om een keurige politicus in een kwaad daglicht te stellen en moet besluiten of hij bepaalde grenzen wel wil overschrijden.