Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secret in Their Eyes

Secretos de una obsesión
Film, 2015, 111 minuten
Secret in Their Eyes
Een voormalige FBI-agent heropent de gruwelijke, 13 jaar oude moordzaak van zijn collega en stuit op schokkende feiten die al die tijd verborgen zijn gebleven.
De film Secret in Their Eyes is uitgebracht in 2015 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secret in Their Eyes op Moviemeter

Score: 3,07 van de 5

Een hecht team van FBI onderzoekers, Ray (Chiwetel Ejiofor) en Jess (Julia Roberts), raakt verscheurd wanneer ze ontdekken dat de tienerdochter van Jess op brute en onverklaarbare wijze is vermoord. Dertien jaar later, na iedere dag obsessief op zoek te zijn naar de ongrijpbare moordenaar, heeft Ray eindelijk een nieuw spoor ontdekt waarvan hij zeker is dat hij de zaak kan oplossen. Niemand is echter voorbereid op hetgeen dat vervolgens zal gaan gebeuren.

Secret in Their Eyes op IMDB

Score: 6,2 van de 10

2002: Ray Kasten (Chiwetel Ejiofor) and Jess Cobb (Julia Roberts) are two investigators in a private police unit led by the DA. When they receive an anonymous tip about a girl raped and killed, they rush to the scene. Ray realizes it is Jess' daughter and the team falls apart due to the grief. In 2015, Ray comes back to LA, and says that after 13 years, he has found a lead and convinces the DA to reopen the case. They find clues and leads unknown to them, and secrets from the past come to light as they start discovering the real, chilling truth. Meanwhile, Jess, dissatisfied with the law, decides to take matters into her own hands and track down the killer, no matter what lengths she has to go to.

Acteurs in Secret in Their Eyes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Secret in Their Eyes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.