Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secrets of Her Majesty's Secret Service

Documentaire, 2014, 54 minuten
Secrets of Her Majesty's Secret Service
Deze documentaire gaat over de agenten en activiteiten van de Britse geheime dienst, de oudste geheime dienst ter wereld, die al meer dan 100 jaar bestaat.
De documentaire Secrets of Her Majesty's Secret Service is uitgebracht in 2014 en duurt 54 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secrets of Her Majesty's Secret Service op IMDB

Score: 6,6 van de 10

This documentary exposes the secret and dangerous world of the British Secret Service. We learn some of the history and current methods.

Acteurs in Secrets of Her Majesty's Secret Service

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Secrets of Her Majesty's Secret Service

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.