Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secrets of Her Majesty's Secret Service

Documentaire, 2014, 54 minuten
Secrets of Her Majesty's Secret Service
Deze documentaire gaat over de agenten en activiteiten van de Britse geheime dienst, de oudste geheime dienst ter wereld, die al meer dan 100 jaar bestaat.
De documentaire Secrets of Her Majesty's Secret Service is uitgebracht in 2014 en duurt 54 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secrets of Her Majesty's Secret Service op IMDB

Score: 6,6 van de 10

This documentary exposes the secret and dangerous world of the British Secret Service. We learn some of the history and current methods.

Acteurs in Secrets of Her Majesty's Secret Service

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Secrets of Her Majesty's Secret Service

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.