Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secrets of Her Majesty's Secret Service

Documentaire, 2014, 54 minuten
Secrets of Her Majesty's Secret Service
Deze documentaire gaat over de agenten en activiteiten van de Britse geheime dienst, de oudste geheime dienst ter wereld, die al meer dan 100 jaar bestaat.
De documentaire Secrets of Her Majesty's Secret Service is uitgebracht in 2014 en duurt 54 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secrets of Her Majesty's Secret Service op IMDB

Score: 6,6 van de 10

This documentary exposes the secret and dangerous world of the British Secret Service. We learn some of the history and current methods.

Acteurs in Secrets of Her Majesty's Secret Service

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Secrets of Her Majesty's Secret Service

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.