Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secrets of the Saqqara Tomb

Documentaire, 2020, 114 minuten
Secrets of the Saqqara Tomb
Nadat Egyptische archeologen een 4400 jaar onaangetaste tombe hebben opgegraven, proberen ze de geschiedenis van de buitengewone vondst te achterhalen.
De documentaire Secrets of the Saqqara Tomb is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 114 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Secrets of the Saqqara Tomb is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Secrets of the Saqqara Tomb

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America
Slachtoffers, klokkenluiders en experts vertellen over het decennialange zwijgen rond het seksuele misbruik bij de Boy Scouts of America, en de hartverscheurende gevolgen daarvan.
A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case
Wanneer een 5-jarig meisje uit het appartement van haar vader valt, gaat haar moeder op zoek naar gerechtigheid. Ze komt daarbij in de nationale belangstelling te staan.
Untold: Hall of Shame
Onderzoek een van de grootste steroïdenschandalen in de sport via interviews met onder meer het hoofd van het BALCO-lab en sporters die verdacht werden van dopinggebruik.