Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secrets of the Tower of London

Documentaire, 2013, 54 minuten, 139.322 beoordelingen
Secrets of the Tower of London
Dit is de geschiedenis van de Tower of London, ooit een kasteel, gevangenis en uiteindelijk wapenkamer en de plek waar muntstukken geslagen werden.
De documentaire Secrets of the Tower of London is uitgebracht in 2013 en duurt 54 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secrets of the Tower of London op IMDB

Score: 7,2 van de 10

A tour of the Tower of London, which has served as a royal castle, prison, place of execution and torture, armory and mint during its almost 1000 years of existence.

Acteurs in Secrets of the Tower of London

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Secrets of the Tower of London

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.