Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Secuestro

Boy Missing
Film, 2016, 105 minuten
Secuestro
Als de zoon van een advocate wordt ontvoerd en later getraumatiseerd wordt teruggevonden, neemt ze het recht in eigen hand, waardoor de boel danig uit de hand loopt.
De film Secuestro is uitgebracht in 2016 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secuestro op Moviemeter

Score: 2,87 van de 5

Patricia de Lucas, een gerenommeerde advocaat, ziet haar leven veranderen in een nachtmerrie als haar zoon Victor zonder een spoor verdwijnt op school. Uren later verschijnt de jongen weer met diverse kneuzingen en klam van het zweet. Hij beweert dat een man hem heeft proberen te ontvoeren maar dat hij ontsnapt is. De politie wordt ingeschakeld en wanneer Victor de man identificeert wordt de dader gepakt. Het bewijs blijkt echter onvoldoende en de vermoedelijke ontvoerder wordt vrijgelaten. Dan besluit Patricia het heft in eigen handen te nemen.

Secuestro op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Víctor is a child who is found casually roaming by a country road. His mother, Patricia, a well-known lawyer who specializes in media trials, soon learns of her son being found. Victor is taken to hospital and his mother soon follows, where it is explained by the mother that Víctor is deaf and mute, but can communicate using sign language which is why Victor didn't answer any of the questions asked by police. In the police headquarter Víctor explains that he was kidnapped by a strange man when he entered his school. The police identify a possible suspect named Charlie, a man with money troubles and an 8-month pregnant wife. Charlie is unable to explain where he was when Víctor was kidnapped. Patricia, seeing the inability of the police to arrest Charlie, contacts her former love interest and Victor's father, Raúl. Patricia solicits him to threaten Charlie in hopes of confessing. But when it's discovered that Víctor made a false identification, Patricia tries to stop Raúl, starting a chain of events, the consequences of which will be out of control.

Acteurs in Secuestro

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Secuestro

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.