Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Selection Day

Tv-serie, 2018
Selection Day
Twee jonge crickettalenten verzetten zich tegen hun overheersende vader en een systeem dat tegen hen is gericht om hun eigen ambities en identiteit na te jagen.
De tv-serie Selection Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Gecoproduceerd door Anil Kapoor ('Slumdog Millionaire'). Gebaseerd op het boek van Booker Prize-winnaar Aravind Adiga. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Selection Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selection Day op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Selection Day is a TV series starring Yash Dholye, Subrat Dutta, and Mahesh Manjrekar. Story of an Indian boy's love of cricket in Mumbai, and his discovery that the game isn't as pure as he thought.

Acteurs in Selection Day

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Engels;Spaans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Selection Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.