Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Selection Day

Tv-serie, 2018
Selection Day
Twee jonge crickettalenten verzetten zich tegen hun overheersende vader en een systeem dat tegen hen is gericht om hun eigen ambities en identiteit na te jagen.
De tv-serie Selection Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Selection Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selection Day op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Selection Day is a TV series starring Yash Dholye, Subrat Dutta, and Mahesh Manjrekar. Story of an Indian boy's love of cricket in Mumbai, and his discovery that the game isn't as pure as he thought.

Acteurs in Selection Day

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Engels;Spaans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Selection Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!