Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Tv-serie, 2020
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De tv-serie Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 12 jaar en ouder Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker op IMDB

The inspiring story of trailblazing African American entrepreneur Madam C.J. Walker who built a haircare empire that made her America's first female self-made millionaire.

Acteurs in Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.