Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Tv-serie, 2020
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De tv-serie Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 12 jaar en ouder Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Feelgood, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker op IMDB

The inspiring story of trailblazing African American entrepreneur Madam C.J. Walker who built a haircare empire that made her America's first female self-made millionaire.

Acteurs in Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.