Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Selfless

Film, 2015, 116 minuten
Selfless
Een stervende zakenman die zijn bewustzijn laat transplanteren in het lichaam van een gezonde jongeman, doet een zorgwekkende ontdekking over de herkomst van het lichaam.
De film Selfless is uitgebracht in 2015 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selfless op Moviemeter

Score: 3,09 van de 5

Een welvarende oude man (Ben Kingsley) met kanker die het einde van zijn leven nadert, ondergaat een medische procedure waarbij ze zijn brein in een jonger lichaam plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.

Selfless op IMDB

Score: 6 van de 10

A dying real estate mogul transfers his consciousness into a healthy young body, but soon finds that neither the procedure nor the company that performed it are quite what they seem.

Acteurs in Selfless

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Selfless

Killers

Killers

(2010)

Trust

Trust

(2010)

The Grey

The Grey

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Prisoners

Prisoners

(2013)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Pompeii

Pompeii

(2014)

Left Behind

Left Behind

(2014)

Peppa Pig

Peppa Pig

(2010)

Limitless

Limitless

(2016)

ARQ

ARQ

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

The Titan

The Titan

(2018)

OtherLife

OtherLife

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.