Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Selfless

Film, 2015, 116 minuten
Selfless
Een stervende zakenman die zijn bewustzijn laat transplanteren in het lichaam van een gezonde jongeman, doet een zorgwekkende ontdekking over de herkomst van het lichaam.
De film Selfless is uitgebracht in 2015 en duurt 116 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selfless op Moviemeter

Score: 3,09 van de 5

Een welvarende oude man (Ben Kingsley) met kanker die het einde van zijn leven nadert, ondergaat een medische procedure waarbij ze zijn brein in een jonger lichaam plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.

Selfless op IMDB

Score: 6 van de 10

A dying real estate mogul transfers his consciousness into a healthy young body, but soon finds that neither the procedure nor the company that performed it are quite what they seem.

Acteurs in Selfless

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Selfless

Killers

Killers

(2010)

Trust

Trust

(2010)

The Grey

The Grey

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Prisoners

Prisoners

(2013)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Pompeii

Pompeii

(2014)

Left Behind

Left Behind

(2014)

Peppa Pig

Peppa Pig

(2010)

Limitless

Limitless

(2016)

ARQ

ARQ

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

The Titan

The Titan

(2018)

OtherLife

OtherLife

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.