Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sen Kimsin?

Film, 2012, 101 minuten
Sen Kimsin?
Tekin, een klunzige privédetective die dringend geld nodig heeft, gaat op zoek naar de verdwenen dochter van een rijke vrouw en beleeft de ene verrassing na de andere.
De film Sen Kimsin? is uitgebracht in 2012 en duurt 101 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sen Kimsin? op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Tekin (Tolga Cevik) denkt dat hij een goede privédetective is, maar in werkelijkheid weet hij steeds alles te verpesten. Als hij van de rijke weduwe Suzan (Pelin Kormukcu) de opdracht krijgt haar vermiste stiefdochter (Zeynep Ozder) op te sporen, ziet hij een kans zijn reputatie op te vijzelen en broodnodig weer wat geld te verdienen. Maar als hij samen met zijn sidekick op de zaak duikt, de gepensioneerde verkeersagent Ismail (Koksal Engur), ontdekt hij dat er meer achter de zaak zit dan aan de oppervlakte te zien is. Ook lijkt Suzan, die 40 miljoen euro erfde van haar man, alles te doen om het onderzoek te frustreren. Wat begint als een simpele vermissing verandert al snel in een verhaal van intriges en afrekeningen.

Sen Kimsin? op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Tekin (Tolga Cevik) and retired traffic police deputy Ismail (Koksal Engür), to find a girl who lost their lives at the expense of any kind of danger afford. An ordinary story that started in pursuit of the missing girl case, reckoning, game turns into an adventure game in which the arrival. Who is to blame innocent who is confused. Our sleuth has a single error, then use their own methods.

Acteurs in Sen Kimsin?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Sen Kimsin?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.