Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seoul Searching

Film, 2015, 109 minuten
Seoul Searching
Tieners van Koreaanse afkomst die in een ander land zijn geboren en opgegroeid, bezoeken in 1986 een zomerkamp in Seoul om meer te leren over hun culturele achtergrond.
De film Seoul Searching is uitgebracht in 2015 en duurt 109 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seoul Searching op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

In de jaren 80 creëerde de Zuid-Koreaanse regering zomerkampen, speciaal voor de in het buitenland geboren tieners, genaamd "gyopo". Zo konden deze hun zomer doorbrengen in Seoel om meer te leren over hun vaderland. Hoewel de bedoelingen van de kampen eervol waren, waren de activiteiten van de tieners het tegenovergestelde. Stilaan begon men te overwegen het programma af te gelasten omdat de overheid geen vat op de jongeren kreeg.

Seoul Searching op IMDB

Score: 7,3 van de 10

In 1986, a group of foreign born Korean teenagers attend a summer camp in South Korea.

Acteurs in Seoul Searching

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Seoul Searching

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.