Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seoul Searching

Film, 2015, 109 minuten
Seoul Searching
Tieners van Koreaanse afkomst die in een ander land zijn geboren en opgegroeid, bezoeken in 1986 een zomerkamp in Seoul om meer te leren over hun culturele achtergrond.
De film Seoul Searching is uitgebracht in 2015 en duurt 109 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seoul Searching op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

In de jaren 80 creëerde de Zuid-Koreaanse regering zomerkampen, speciaal voor de in het buitenland geboren tieners, genaamd "gyopo". Zo konden deze hun zomer doorbrengen in Seoel om meer te leren over hun vaderland. Hoewel de bedoelingen van de kampen eervol waren, waren de activiteiten van de tieners het tegenovergestelde. Stilaan begon men te overwegen het programma af te gelasten omdat de overheid geen vat op de jongeren kreeg.

Seoul Searching op IMDB

Score: 7,3 van de 10

In 1986, a group of foreign born Korean teenagers attend a summer camp in South Korea.

Acteurs in Seoul Searching

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Seoul Searching

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.