Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Septembers of Shiraz

Film, 2016, 110 minuten
Septembers of Shiraz
Na de revolutie wordt een rijke zakenman in Teheran zonder enige vorm van proces gevangengezet en gefolterd. Samen met zijn vrouw vecht hij voor antwoorden en vrijheid.
De film Septembers of Shiraz is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Septembers of Shiraz op Moviemeter

Isaac is een welgestelde joodse zakenman in het Iran van de sjah, maar na de revolutie van 1979 stort zijn hele wereld in elkaar. De Revolutionaire Garde verdenkt iedereen die geen moslim is van spionage en Isaac wordt gearresteerd. In de gevangenis, waar hij leeft met de vrees zijn familie nooit meer te zien, wordt hij gemarteld en heeft hij al zijn strijdvaardigheid nodig om te overleven.

Septembers of Shiraz op IMDB

Score: 6 van de 10

Prior to the Iranian revolution it was a place where people of all religions were allowed to flourish. This is the story of a prosperous Jewish family who abandon everything before they are consumed by the passions of revolutionaries.

Trailer

Acteurs in Septembers of Shiraz

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Septembers of Shiraz

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.