Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Septembers of Shiraz

Film, 2016, 110 minuten
Septembers of Shiraz
Na de revolutie wordt een rijke zakenman in Teheran zonder enige vorm van proces gevangengezet en gefolterd. Samen met zijn vrouw vecht hij voor antwoorden en vrijheid.
De film Septembers of Shiraz is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Septembers of Shiraz op Moviemeter

Isaac is een welgestelde joodse zakenman in het Iran van de sjah, maar na de revolutie van 1979 stort zijn hele wereld in elkaar. De Revolutionaire Garde verdenkt iedereen die geen moslim is van spionage en Isaac wordt gearresteerd. In de gevangenis, waar hij leeft met de vrees zijn familie nooit meer te zien, wordt hij gemarteld en heeft hij al zijn strijdvaardigheid nodig om te overleven.

Septembers of Shiraz op IMDB

Score: 6 van de 10

Prior to the Iranian revolution it was a place where people of all religions were allowed to flourish. This is the story of a prosperous Jewish family who abandon everything before they are consumed by the passions of revolutionaries.

Trailer

Acteurs in Septembers of Shiraz

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Septembers of Shiraz

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.