Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Servant of the People

Tv-serie, 2017
Servant of the People
Nadat zijn tirade tegen corruptie binnen de overheid zich razendsnel heeft verspreid op social media, wordt een leraar de nieuwe president van het land.
De tv-serie Servant of the People is uitgebracht in 2017. Na zijn rol als president in deze komedie werd Volodymyr Zelensky ook echt verkozen tot president van Oekraïne. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Servant of the People op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A political comedy about ordinary school teacher becoming the President of Ukraine. He tries to live an ordinary life without all 'President's privileges' and works really hard to build a new country and fight the army of corrupted and deceitful bureaucrats.

Acteurs in Servant of the People

Regisseur

Meer zoals Servant of the People

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.