Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seth Rogen's Hilarity for Charity

Film, 2018, 70 minuten
Seth Rogen's Hilarity for Charity
Deze hilarische comedyspecial van Seth Rogen en vrienden biedt een combinatie van stand-up, sketches en muziek die alleen Seth kan bedenken.
De film Seth Rogen's Hilarity for Charity is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 70 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Seth Rogen's Hilarity for Charity is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift, Geestig, Excentriek, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seth Rogen's Hilarity for Charity op IMDB

Score: 5 van de 10

Hilarity for Charity is a TV special starring Benji Allonbe, Ike Barinholtz, and Sacha Baron Cohen. Seth Rogen hosts an evening of comedy to raise awareness for Alzheimer's disease.

Trailer

Acteurs in Seth Rogen's Hilarity for Charity

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Seth Rogen's Hilarity for Charity

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.