Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sex: Unzipped

Documentaire, 2021, 59 minuten
Sex: Unzipped
Rap-superster Saweetie viert seksuele gezondheid en positiviteit. Ze krijgt hulp van seksuologen, stand-ups die geen blad voor de mond nemen en ongeremde poppen.
De documentaire Sex: Unzipped is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 59 minuten. Nikki Glaser, Trixie Mattel, Joel Kim Booster, Katherine Ryan, Michelle Buteau en anderen delen hun seksuele ervaringen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Sex: Unzipped is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sex: Unzipped

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sex: Unzipped

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.