Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sextuplets

Film, 2019, 99 minuten
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
De film Sextuplets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Marlon Wayans gaat voor de titel van hardst werkende man in de showbizz. Hij speelt zeven totaal verschillende rollen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Sextuplets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sextuplets op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Father-to-be Alan is shocked to learn that he was born a sextuplet (all played by Marlon Wayans). With his newfound brother Russell riding shotgun, the duo sets out on a hilarious journey to reunite with their remaining long-lost siblings.

Acteurs in Sextuplets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sextuplets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.