Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sextuplets

Film, 2019, 99 minuten
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
De film Sextuplets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Sextuplets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sextuplets op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Father-to-be Alan is shocked to learn that he was born a sextuplet (all played by Marlon Wayans). With his newfound brother Russell riding shotgun, the duo sets out on a hilarious journey to reunite with their remaining long-lost siblings.

Acteurs in Sextuplets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sextuplets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.