Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sextuplets

Film, 2019, 99 minuten
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
De film Sextuplets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Marlon Wayans gaat voor de titel van hardst werkende man in de showbizz. Hij speelt zeven totaal verschillende rollen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Sextuplets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sextuplets op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Father-to-be Alan is shocked to learn that he was born a sextuplet (all played by Marlon Wayans). With his newfound brother Russell riding shotgun, the duo sets out on a hilarious journey to reunite with their remaining long-lost siblings.

Acteurs in Sextuplets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sextuplets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.