Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shaft

Film, 2019, 112 minuten
Shaft
Als een hem onbekende zoon om hulp vraagt, ontdekt de stoere privédetective John Shaft dat zijn zoon helemaal niet op hem lijkt.
De film Shaft is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Shaft

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Shaft

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.