Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shaft

Film, 2019, 112 minuten
Shaft
Als een hem onbekende zoon om hulp vraagt, ontdekt de stoere privédetective John Shaft dat zijn zoon helemaal niet op hem lijkt.
De film Shaft is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 112 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Shaft

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Shaft

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedian Martin Matte uit Québec deelt gênante verhalen uit zijn persoonlijke leven, een oplossing voor trollen op sociale media en meer in deze onvoorspelbare special.
My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Arctic
Een neergestorte piloot is gestrand in een ijskoude woestenij en zet alles op het spel om een ​​andere zwaargewonde overlevende te helpen voor het te laat is.
The Forest of Love
Een oplichter en een filmcrew dringen het leven binnen van twee door verdriet getekende jonge vrouwen. Maar niets is zoals het lijkt.