Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shaitaan

Film, 2024, 128 minuten
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
De film Shaitaan is uitgebracht in 2024 en duurt 128 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Shaitaan is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Psychologisch, Griezelig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Shaitaan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Latijns-Amerika);Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands;Turks

Meer zoals Shaitaan

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.