Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Film, 2021, 30 minuten
Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!
De film Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas is uitgebracht in 2021 en duurt 30 minuten. Geinige, gezellige kerstspecial geproduceerd door het met een Oscar bekroonde Aardman Animations ('Wallace & Gromit'). Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Geen dialoog [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.