Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

She's Gotta Have It

Tv-serie, 2018
She's Gotta Have It
In deze Spike Lee-serie op basis van zijn debuutfilm probeert Nola Darling trouw te blijven aan zichzelf en haar dromen, terwijl ze er drie geliefden op na houdt.
De tv-serie She's Gotta Have It is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Oscarwinnaar Spike Lee doordrenkt zijn krachtige serie met muzikale intermezzo's en eerbetonen aan zijn idolen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.She's Gotta Have It is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig, Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

She's Gotta Have It op IMDB

Score: 6,7 van de 10

She's Gotta Have It is a TV series starring DeWanda Wise, Chyna Layne, and Joie Lee. The story of one woman and her three lovers. TV series based on the film by Spike Lee.

Acteurs in She's Gotta Have It

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals She's Gotta Have It

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.