Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

She's the Man

Film, 2006, 105 minuten, 1.525.289 beoordelingen
She's the Man
De tiener Viola probeert de leerlingen van de school van haar tweelingbroer ervan te overtuigen dat ze hem is in deze versie van Shakespeare's Twelfth Night'.
De film She's the Man is uitgebracht in 2006 en duurt 105 minuten. Amanda Bynes en Channing Tatum spelen geliefden in deze moderne versie van Shakespeare's 'Twelfth Night'. Deze film is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

She's the Man op IMDB

Score: 6 van de 10

When her brother decides to ditch for a couple weeks in London, Viola heads over to his elite boarding school, disguises herself as him, and proceeds to fall for one of her soccer teammates. Little does she realize she's not the only one with romantic troubles, as she, as he, gets in the middle of a series of intermingled love affairs.

Acteurs in She's the Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals She's the Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.