Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

She's the Man

Film, 2006, 105 minuten, 1.525.289 beoordelingen
She's the Man
De tiener Viola probeert de leerlingen van de school van haar tweelingbroer ervan te overtuigen dat ze hem is in deze versie van Shakespeare's Twelfth Night'.
De film She's the Man is uitgebracht in 2006 en duurt 105 minuten. Amanda Bynes en Channing Tatum spelen geliefden in deze moderne versie van Shakespeare's 'Twelfth Night'. Deze film is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

She's the Man op IMDB

Score: 6 van de 10

When her brother decides to ditch for a couple weeks in London, Viola heads over to his elite boarding school, disguises herself as him, and proceeds to fall for one of her soccer teammates. Little does she realize she's not the only one with romantic troubles, as she, as he, gets in the middle of a series of intermingled love affairs.

Acteurs in She's the Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals She's the Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.