Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

She's the Man

Film, 2006, 105 minuten, 1.525.289 beoordelingen
She's the Man
De tiener Viola probeert de leerlingen van de school van haar tweelingbroer ervan te overtuigen dat ze hem is in deze versie van Shakespeare's Twelfth Night'.
De film She's the Man is uitgebracht in 2006 en duurt 105 minuten. Amanda Bynes en Channing Tatum spelen geliefden in deze moderne versie van Shakespeare's 'Twelfth Night'. Deze film is Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

She's the Man op IMDB

Score: 6 van de 10

When her brother decides to ditch for a couple weeks in London, Viola heads over to his elite boarding school, disguises herself as him, and proceeds to fall for one of her soccer teammates. Little does she realize she's not the only one with romantic troubles, as she, as he, gets in the middle of a series of intermingled love affairs.

Acteurs in She's the Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals She's the Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.