Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Documentaire, 2021, 97 minuten
Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord
Het verhaal achter de serie 'How to Sell Drugs Online (Fast)': Max S. onthult hoe hij als puber een drugsimperium opbouwde vanuit zijn tienerkamer.
De documentaire Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 97 minuten. Van de producers van 'How to Sell Drugs Online (Fast)' Geschikt voor 12 jaar en ouder. Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiobeschrijving;Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.