Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Documentaire, 2021, 97 minuten
Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord
Het verhaal achter de serie 'How to Sell Drugs Online (Fast)': Max S. onthult hoe hij als puber een drugsimperium opbouwde vanuit zijn tienerkamer.
De documentaire Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 97 minuten. Van de producers van 'How to Sell Drugs Online (Fast)' Geschikt voor 12 jaar en ouder. Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiobeschrijving;Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.