Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shopkins - Chef Club

Film, 2016, 44 minuten
Shopkins - Chef Club
In deze eerste Shopkins-film zorgt Peppa-Mint, de nieuwste Shoppie in de stad, voor consternatie door een kookwedstrijd voor teams te organiseren.
De film Shopkins - Chef Club is uitgebracht in 2016 en duurt 44 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shopkins - Chef Club op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Life's never ordinary in Shopville, but things are about to get a little extraordinary with the arrival of the Chef Club, hosted by new-Shoppie-on-the-block Peppa Mint and her Shopkin pals....

Acteurs in Shopkins - Chef Club

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Shopkins - Chef Club

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.