Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shopkins - Chef Club

Film, 2016, 44 minuten
Shopkins - Chef Club
In deze eerste Shopkins-film zorgt Peppa-Mint, de nieuwste Shoppie in de stad, voor consternatie door een kookwedstrijd voor teams te organiseren.
De film Shopkins - Chef Club is uitgebracht in 2016 en duurt 44 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shopkins - Chef Club op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Life's never ordinary in Shopville, but things are about to get a little extraordinary with the arrival of the Chef Club, hosted by new-Shoppie-on-the-block Peppa Mint and her Shopkin pals....

Acteurs in Shopkins - Chef Club

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Shopkins - Chef Club

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.