Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shrek 2

Film, 2004, 92 minuten, 8.499.631 beoordelingen
Shrek 2
Met de hulp van zijn trouwe ros Ezel neemt Shrek het op tegen de toverdrankjes brouwende Fairy Godmother, de hoogdravende Droomprins en de befaamde Gelaarsde Kat!
De film Shrek 2 is uitgebracht in 2004 en duurt 92 minuten. Shrek 2, met de stemmen van Mike Myers en Cameron Diaz, was een heuse hit en verkocht de meeste kaartjes in 2004. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Grappig, Hilarisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shrek 2 op Moviemeter

Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.

Shrek 2 op IMDB

Score: 7 van de 10

Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

Acteurs in Shrek 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Shrek 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.