Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shrek 2

Film, 2004, 92 minuten, 8.499.631 beoordelingen
Shrek 2
Met de hulp van zijn trouwe ros Ezel neemt Shrek het op tegen de toverdrankjes brouwende Fairy Godmother, de hoogdravende Droomprins en de befaamde Gelaarsde Kat!
De film Shrek 2 is uitgebracht in 2004 en duurt 92 minuten. Shrek 2, met de stemmen van Mike Myers en Cameron Diaz, was een heuse hit en verkocht de meeste kaartjes in 2004. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Grappig, Hilarisch.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shrek 2 op Moviemeter

Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.

Shrek 2 op IMDB

Score: 7 van de 10

Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

Acteurs in Shrek 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Shrek 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.