Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shrek Forever After

Shrek Voor Eeuwig en Altijd
Film, 2010, 93 minuten, 1.362.069 beoordelingen
Shrek Forever After
In het vierde deel van deze sprookjesserie voelt Shrek zich niet zozeer een monster, maar meer een man midden in een midlifecrisis.
De film Shrek Forever After is uitgebracht in 2010 en duurt 93 minuten. Mike Myers en zijn animatievrienden domineerden de box office: 4 weken lang op de 1e plaats! Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shrek Forever After op Moviemeter

In plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.

Shrek Forever After op IMDB

Score: 6 van de 10

Rumpelstiltskin tricks a mid-life crisis burdened Shrek into allowing himself to be erased from existence and cast in a dark alternate timeline where Rumpel rules supreme.

Trailer

Acteurs in Shrek Forever After

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Shrek Forever After

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
Mech Cadets
Een underdogtiener sluit zich aan bij een groep jonge cadetten die een band aangaat met Robo Mechs uit de ruimte om de aarde te verdedigen tegen buitenaardse indringers.
The Big Nailed It Baking Challenge
In deze spin-off van Nailed It! krijgen tien verschrikkelijke bakkers tips van professionele coaches terwijl ze strijden om een mooie geldprijs.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.