Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sicario

Sicario: Terra de Ninguém
Film, 2015, 121 minuten
Sicario
Een FBI-agente neemt deel aan een undercoveroperatie tegen een Mexicaanse drugsbaron, maar haar moraal wordt op de proef gesteld als de infiltratie te ver gaat.
De film Sicario is uitgebracht in 2015 en duurt 121 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sicario op Moviemeter

Score: 3,57 van de 5

Kate Macy (Emily Blunt) is een jonge FBI-agente die deelneemt aan een geheime CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze in Tucson, Arizona de grens over naar Mexico om de drugsbaas te elimineren. Maar eenmaal over de grens treffen ze een heel gevaarlijke en verdorven wereld aan.

Sicario op IMDB

Score: 7,6 van de 10

When drug violence worsens on the USA Mexico border, the FBI sends an idealistic agent, Kate Macer (Emily Blunt) on a mission to eradicate a drug cartel responsible for a bomb that had killed members of her team.

Acteurs in Sicario

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sicario

Blitz

Blitz

(2011)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Safe House

Safe House

(2012)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Hummingbird

Hummingbird

(2013)

Escape Plan

Escape Plan

(2013)

Homefront

Homefront

(2013)

Sabotage

Sabotage

(2014)

Tokarev

Tokarev

(2014)

The Prince

The Prince

(2014)

Point Break

Point Break

(2015)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

Security

Security

(2017)

6 Days

6 Days

(2017)

Braqueurs

Braqueurs

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.