Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sick Note

Tv-serie, 2018
Sick Note
Nadat de nietsnut Daniel Glass een onjuiste kankerdiagnose heeft verkregen, raakt hij door leugens verstrikt in een absurd web van geheimen, chantage en achterdocht.
De tv-serie Sick Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Rupert Grint en Nick Frost spelen samen met Don Johnson en Lindsay Lohan in deze doldwaze, zwarte comedyserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sick Note op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When Daniel Glass is misdiagnosed with a fatal disease he begins to notice how everyone around him treats him better, so he decides to keep pretending that he really is sick. This leads to more lies, and, eventually, crimes.

Acteurs in Sick Note

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sick Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.