Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sick Note

Tv-serie, 2018
Sick Note
Nadat de nietsnut Daniel Glass een onjuiste kankerdiagnose heeft verkregen, raakt hij door leugens verstrikt in een absurd web van geheimen, chantage en achterdocht.
De tv-serie Sick Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Rupert Grint en Nick Frost spelen samen met Don Johnson en Lindsay Lohan in deze doldwaze, zwarte comedyserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sick Note op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When Daniel Glass is misdiagnosed with a fatal disease he begins to notice how everyone around him treats him better, so he decides to keep pretending that he really is sick. This leads to more lies, and, eventually, crimes.

Acteurs in Sick Note

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sick Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.