Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sick Note

Tv-serie, 2018
Sick Note
Nadat de nietsnut Daniel Glass een onjuiste kankerdiagnose heeft verkregen, raakt hij door leugens verstrikt in een absurd web van geheimen, chantage en achterdocht.
De tv-serie Sick Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Rupert Grint en Nick Frost spelen samen met Don Johnson en Lindsay Lohan in deze doldwaze, zwarte comedyserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sick Note op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When Daniel Glass is misdiagnosed with a fatal disease he begins to notice how everyone around him treats him better, so he decides to keep pretending that he really is sick. This leads to more lies, and, eventually, crimes.

Acteurs in Sick Note

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sick Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.