Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sick Note

Tv-serie, 2018
Sick Note
Nadat de nietsnut Daniel Glass een onjuiste kankerdiagnose heeft verkregen, raakt hij door leugens verstrikt in een absurd web van geheimen, chantage en achterdocht.
De tv-serie Sick Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Rupert Grint en Nick Frost spelen samen met Don Johnson en Lindsay Lohan in deze doldwaze, zwarte comedyserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sick Note op IMDB

Score: 6,8 van de 10

When Daniel Glass is misdiagnosed with a fatal disease he begins to notice how everyone around him treats him better, so he decides to keep pretending that he really is sick. This leads to more lies, and, eventually, crimes.

Acteurs in Sick Note

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands;Spaans (Spanje)

Meer zoals Sick Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.