Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Siempre bruja

Tv-serie, 2019
Siempre bruja
Een 17de-eeuwse heks reist door de tijd naar de toekomst om haar geliefde te redden, maar ze moet eerst wennen aan het hedendaagse Cartagena en een gemene rivaal verslaan.
De tv-serie Siempre bruja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Gemaakt door Ana María Parra (Cuando Vivas Conmigo, La Nocturna). Gebaseerd op de roman 'Yo, Bruja' van Isidora Chacón. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Siempre bruja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Siempre bruja

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Siempre bruja

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.