Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Siempre bruja

Tv-serie, 2019
Siempre bruja
Een 17de-eeuwse heks reist door de tijd naar de toekomst om haar geliefde te redden, maar ze moet eerst wennen aan het hedendaagse Cartagena en een gemene rivaal verslaan.
De tv-serie Siempre bruja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Gemaakt door Ana María Parra (Cuando Vivas Conmigo, La Nocturna). Gebaseerd op de roman 'Yo, Bruja' van Isidora Chacón. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Siempre bruja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Siempre bruja

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Siempre bruja

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.