Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Siempre bruja

Tv-serie, 2019
Siempre bruja
Een 17de-eeuwse heks reist door de tijd naar de toekomst om haar geliefde te redden, maar ze moet eerst wennen aan het hedendaagse Cartagena en een gemene rivaal verslaan.
De tv-serie Siempre bruja is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Gemaakt door Ana María Parra (Cuando Vivas Conmigo, La Nocturna). Gebaseerd op de roman 'Yo, Bruja' van Isidora Chacón. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Siempre bruja is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Siempre bruja

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Spaans - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Siempre bruja

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.