Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sierra Burgess Is a Loser

Film, 2018, 106 minuten
Sierra Burgess Is a Loser
Een verkeerd telefoonnummer leidt tot een romance tussen een slimme, onpopulaire tiener en een lieve sporter die denkt dat hij met een knappe cheerleader praat.
De film Sierra Burgess Is a Loser is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 106 minuten. Shannon Purser (Barb uit ‘Stranger Things’) leidt een cast met onder meer Lea Thompson, Chrissy Metz en Noah Centineo. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Excentriek, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sierra Burgess Is a Loser op Moviemeter

Score: 2,98 van de 5

Sierra is een intelligente tiener en zit op een middelbare school. Ze is niet bepaald het mooiste meisje en heeft het niet gemakkelijk. Door een verwisseling van identiteit belandt ze in een onverwachte romance. Ze moet samenwerken met Veronica, het populairste meisje van de school opdat ze in haar verliefdheid haar doel bereikt.

Sierra Burgess Is a Loser op IMDB

A case of mistaken identity results in unexpected romance when the most popular girl in high school and the biggest loser must come together to win over their crushes.

Acteurs in Sierra Burgess Is a Loser

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Sierra Burgess Is a Loser

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.