Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sila Samayangalil

Film, 2016, 101 minuten
Sila Samayangalil
Zeven onbekenden wachten op de uitslag van hun hiv-test. Ze besluiten de receptioniste om te kopen om de uitslag te bespoedigen en horen dat één van hen hiv-positief is.
De film Sila Samayangalil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sila Samayangalil op IMDB

Seven people from different walks of life give their blood sample for ELISA Test - AIDS Screening. To avoid the tension of waiting, they decide to bribe the technician and know the results ...

Acteurs in Sila Samayangalil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Tamil - Audiodescriptie;Tamil [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Sila Samayangalil

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.