Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Silicon Cowboys

Documentaire, 2016, 76 minuten
Silicon Cowboys
Deze documentaire vertelt het verhaal van de drie oprichters van Compaq Computer die het in 1982 opnamen tegen het machtige bedrijf IBM, dat de pc-wereld domineerde.
De documentaire Silicon Cowboys is uitgebracht in 2016 en duurt 76 minuten. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Silicon Cowboys op Moviemeter

Score: 2,94 van de 5

In 1981 lanceerden drie vrienden op een diner in Houston de Compaq computer. Het was een draagbare computer waarmee ze de concurrentie begonnen tegen IBM, die op dat moment voor de pc de suprematie betekende. Veel bedrijven hadden geprobeerd de code te klonen van de wereldleider in deze industrie, maar werden genadeloos afgemaakt door IBM en haar dure advocaten. “Silicon Cowboys” onderzoekt het opmerkelijke David vs Goliath verhaal, en de uiteindelijke ondergang van Compaq, een onwaarschijnlijke opkomeling die de toekomst van de computer veranderde en hielp vormgeven in de wereld zoals we die vandaag kennen.

Silicon Cowboys op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Three friends dream up the Compaq portable computer at a Texas diner in 1981, and soon find themselves battling mighty IBM for PC supremacy. Their improbable journey altered the future of computing and shaped the world we now know.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Silicon Cowboys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.