Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Silicon Cowboys

Documentaire, 2016, 76 minuten
Silicon Cowboys
Deze documentaire vertelt het verhaal van de drie oprichters van Compaq Computer die het in 1982 opnamen tegen het machtige bedrijf IBM, dat de pc-wereld domineerde.
De documentaire Silicon Cowboys is uitgebracht in 2016 en duurt 76 minuten. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Silicon Cowboys op Moviemeter

Score: 2,94 van de 5

In 1981 lanceerden drie vrienden op een diner in Houston de Compaq computer. Het was een draagbare computer waarmee ze de concurrentie begonnen tegen IBM, die op dat moment voor de pc de suprematie betekende. Veel bedrijven hadden geprobeerd de code te klonen van de wereldleider in deze industrie, maar werden genadeloos afgemaakt door IBM en haar dure advocaten. “Silicon Cowboys” onderzoekt het opmerkelijke David vs Goliath verhaal, en de uiteindelijke ondergang van Compaq, een onwaarschijnlijke opkomeling die de toekomst van de computer veranderde en hielp vormgeven in de wereld zoals we die vandaag kennen.

Silicon Cowboys op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Three friends dream up the Compaq portable computer at a Texas diner in 1981, and soon find themselves battling mighty IBM for PC supremacy. Their improbable journey altered the future of computing and shaped the world we now know.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Silicon Cowboys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.