Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sin hijos

Film, 2021, 94 minuten
Sin hijos
De vrouw van zijn leven heeft een hekel aan kinderen. Zijn dochter van 9 stelt voor te doen alsof ze niet zijn dochter, maar zijn zusje is ... Kan niet fout gaan, toch?
De film Sin hijos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 94 minuten. Acteurs Alfonso Dosal en Regina Blandón uit 'Placa de Acero' spelen opnieuw samen in deze romcom voor het hele gezin. Geschikt voor alle leeftijden. Sin hijos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Absurd, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sin hijos

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Sin hijos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.