Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sinatra: All or Nothing at All

Tv-serie, 2015
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
De tv-serie Sinatra: All or Nothing at All is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sinatra: All or Nothing at All op Moviemeter

Exact 100 jaar na zijn geboorte het levensverhaal van 'The Voice' aan de hand van zijn fameuze ‘afscheidsconcert’ uit 1971. De documentaire is volledig uit archief gecomponeerd, waarbij Sinatra zelf vrijwel voortdurend te zien en te horen is, vaak in nooit eerder vertoonde beelden. Daarnaast zijn er anekdotes van tal van grootheden die met hem hebben gewerkt of door hem zijn geïnspireerd: Bruce Springsteen, Sammy Davis jr., Harry Belafonte en Quincy Jones.

Sinatra: All or Nothing at All op IMDB

Score: 8 van de 10

SINATRA: All or Nothing at All is an up-close and personal examination of the life, music and career of the legendary entertainer. Told in his own words from hours of archived interviews, ...

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Sinatra: All or Nothing at All

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.