Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sinatra: All or Nothing at All

Tv-serie, 2015
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
De tv-serie Sinatra: All or Nothing at All is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sinatra: All or Nothing at All op Moviemeter

Exact 100 jaar na zijn geboorte het levensverhaal van 'The Voice' aan de hand van zijn fameuze ‘afscheidsconcert’ uit 1971. De documentaire is volledig uit archief gecomponeerd, waarbij Sinatra zelf vrijwel voortdurend te zien en te horen is, vaak in nooit eerder vertoonde beelden. Daarnaast zijn er anekdotes van tal van grootheden die met hem hebben gewerkt of door hem zijn geïnspireerd: Bruce Springsteen, Sammy Davis jr., Harry Belafonte en Quincy Jones.

Sinatra: All or Nothing at All op IMDB

Score: 8 van de 10

SINATRA: All or Nothing at All is an up-close and personal examination of the life, music and career of the legendary entertainer. Told in his own words from hours of archived interviews, ...

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Sinatra: All or Nothing at All

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.