Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sing Again

Tv-serie, 2022
Sing Again
Een aspirant-zangeres herenigt zich met haar jeugdvrienden om haar grote doorbraak te beleven en zo het pad te effenen naar muzikaal sterrendom.
De tv-serie Sing Again is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Charmant, Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sing Again

Regisseur

Meer zoals Sing Again

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
La Vie en Rose
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.