Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sint

Film, 2010, 87 minuten, 74.843 beoordelingen
Sint
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling.
De film Sint is uitgebracht in 2010 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sint op Moviemeter

St. Niklas (Huub Stapel) is een in ongenade gevallen bisschop. Hij trekt in de middeleeuwen samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen hand nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak. Iedere keer bij volle maan op 5 december herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om zich te wreken. Deze sinterklaasavond is het volle maan. Frank (Egbert-Jan Weeber) en zijn vrienden worden op gruwelijke wijze geconfronteerd met Niklas en zijn bende.

Sint op IMDB

Score: 6 van de 10

A horror film that depicts St. Nicholas as a murderous bishop who kidnaps and murders children when there is a full moon on December 5.

Acteurs in Sint

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sint

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unsane
Een Amerikaanse schrijver in Rome gaat op onderzoek uit wanneer er in de stad gruwelijke moorden worden gepleegd die zijn geïnspireerd op de moorden in zijn nieuwe boek.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
RELIC
Als de matriarch van hun familie verdwijnt en dan weer opduikt, gaan een dochter en kleindochter vermoeden dat ze wordt beheerst door een duistere kracht.
Roohi
Twee klungels worden ingehuurd om een bruid te ontvoeren, maar komen in een lastig parket als de ene verliefd wordt op haar, en de andere op de geest die haar bezit.
Blood from the Mummy's Tomb
Wanneer een team de tombe van koningin Tera ontdekt, steelt een archeoloog een ring van haar afgehakte hand, waardoor er een vloek over zijn dochter wordt uitgesproken.