Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sint

Film, 2010, 87 minuten, 74.843 beoordelingen
Sint
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling.
De film Sint is uitgebracht in 2010 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Eng, Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sint op Moviemeter

St. Niklas (Huub Stapel) is een in ongenade gevallen bisschop. Hij trekt in de middeleeuwen samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen hand nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak. Iedere keer bij volle maan op 5 december herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om zich te wreken. Deze sinterklaasavond is het volle maan. Frank (Egbert-Jan Weeber) en zijn vrienden worden op gruwelijke wijze geconfronteerd met Niklas en zijn bende.

Sint op IMDB

Score: 6 van de 10

A horror film that depicts St. Nicholas as a murderous bishop who kidnaps and murders children when there is a full moon on December 5.

Acteurs in Sint

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sint

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.