Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sirius the Jaeger

Tv-serie, 2018
Sirius the Jaeger
In het keizerlijke Tokio jaagt een groep zogenaamde 'Jaegers' in het geheim op vampiers die de Ark van Sirius zoeken. Yuliy, een jonge weerwolf, is een van hen.
De tv-serie Sirius the Jaeger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sirius the Jaeger op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Imperial Capital, 1930. A strange group of people carrying musical instrument cases landed on Tokyo station. They are called the "Jaegers", who came to hunt vampires. Amongst them, there ...

Acteurs in Sirius the Jaeger

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Japans;Duits;Engels

Meer zoals Sirius the Jaeger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.