Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sirius the Jaeger

Tv-serie, 2018
Sirius the Jaeger
In het keizerlijke Tokio jaagt een groep zogenaamde 'Jaegers' in het geheim op vampiers die de Ark van Sirius zoeken. Yuliy, een jonge weerwolf, is een van hen.
De tv-serie Sirius the Jaeger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sirius the Jaeger op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Imperial Capital, 1930. A strange group of people carrying musical instrument cases landed on Tokyo station. They are called the "Jaegers", who came to hunt vampires. Amongst them, there ...

Acteurs in Sirius the Jaeger

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Japans;Duits;Engels

Meer zoals Sirius the Jaeger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ghosts of Sugar Land
Een aantal Amerikaanse moslims in Texas zijn geschokt dat hun vriend extremistisch wordt. Ze kijken terug op hun vriendschap en delen theorieën over zijn geloof.
Park Na-rae: Glamour Warning
Korea’s geliefde comedian en favoriete grote-zusfiguur praat over seks, relaties en het celebrityleven. Ze is brutaler en schunniger dan ooit.
THE UNLISTED
Wanneer de tweelingbroers Dru en Kal een geheim complot ontdekken om kinderen te volgen en te beheersen, proberen ze dit samen met weggelopen rebellen te stoppen.
The Game Changers
Via gesprekken met wetenschappers en topsporters onderzoekt een UFC-vechter de misvattingen over het eten van vlees voor kracht en de voordelen van een plantaardig dieet.
League of Legends Origins
Fans, experts en de makers van Riot Games vertellen over de opkomst van het gamebedrijf, van gratis demo tot wereldwijde gigant.