Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sirius the Jaeger

Tv-serie, 2018
Sirius the Jaeger
In het keizerlijke Tokio jaagt een groep zogenaamde 'Jaegers' in het geheim op vampiers die de Ark van Sirius zoeken. Yuliy, een jonge weerwolf, is een van hen.
De tv-serie Sirius the Jaeger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sirius the Jaeger op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Imperial Capital, 1930. A strange group of people carrying musical instrument cases landed on Tokyo station. They are called the "Jaegers", who came to hunt vampires. Amongst them, there ...

Acteurs in Sirius the Jaeger

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Japans;Duits;Engels

Meer zoals Sirius the Jaeger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.