Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sirius the Jaeger

Tv-serie, 2018
Sirius the Jaeger
In het keizerlijke Tokio jaagt een groep zogenaamde 'Jaegers' in het geheim op vampiers die de Ark van Sirius zoeken. Yuliy, een jonge weerwolf, is een van hen.
De tv-serie Sirius the Jaeger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sirius the Jaeger op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Imperial Capital, 1930. A strange group of people carrying musical instrument cases landed on Tokyo station. They are called the "Jaegers", who came to hunt vampires. Amongst them, there ...

Acteurs in Sirius the Jaeger

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Japans;Duits;Engels

Meer zoals Sirius the Jaeger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.