Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Skater Girl

Film, 2021, 109 minuten
Skater Girl
Een tiener op het platteland van India ontdekt een passie voor skateboarden die haar leven verandert. Deelnemen aan wedstrijden is haar droom, maar zal nog lastig worden.
De film Skater Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 109 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Skater Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Skater Girl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.