Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

Sky Ladder: Cai Guo-Qiangs Kunst
Documentaire, 2016, 79 minuten
Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang
De Chinese kunstenaar Cai Guo-Qiang staat bekend om zijn spectaculaire vuurwerkshows en weet in deze adembenemende documentaire zichzelf te overtreffen.
De documentaire Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 79 minuten. Deze overweldigende film in een regie van Oscarwinnaar Kevin MacDonald kreeg de Sundance Grand Jury Prize-nominatie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Deze documentaire vertelt het verhaal van het leven van Cai Guo-Qiang. Deze Chinese artiest staat bekend om zijn gebruik van buskruit en explosieven. Hij creëerde een ambitieus luchtschouwspel genaamd 'Sky Ladder'. Cai realiseerde 'Sky Ladder' in zijn geboortedorp ter ere van zijn grootmoeder en wist hierbij zichzelf te overtreffen.

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Trace the rise of contemporary artist Cai Guo-Qiang from childhood in Mao's China to global art world superstar, and join his quest to realize his lifelong obsession: Sky Ladder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Chinees;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.