Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

Sky Ladder: Cai Guo-Qiangs Kunst
Documentaire, 2016, 79 minuten
Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang
De Chinese kunstenaar Cai Guo-Qiang staat bekend om zijn spectaculaire vuurwerkshows en weet in deze adembenemende documentaire zichzelf te overtreffen.
De documentaire Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 79 minuten. Deze overweldigende film in een regie van Oscarwinnaar Kevin MacDonald kreeg de Sundance Grand Jury Prize-nominatie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Deze documentaire vertelt het verhaal van het leven van Cai Guo-Qiang. Deze Chinese artiest staat bekend om zijn gebruik van buskruit en explosieven. Hij creëerde een ambitieus luchtschouwspel genaamd 'Sky Ladder'. Cai realiseerde 'Sky Ladder' in zijn geboortedorp ter ere van zijn grootmoeder en wist hierbij zichzelf te overtreffen.

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Trace the rise of contemporary artist Cai Guo-Qiang from childhood in Mao's China to global art world superstar, and join his quest to realize his lifelong obsession: Sky Ladder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Chinees;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.