Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sky Tour: The Movie

Documentaire, 2020, 93 minuten
Sky Tour: The Movie
Deze documentaire volgt het Vietnamese popidool Sơn Tùng M-TP en de passie achter zijn Sky Tour-concerten, van de voorbereidingen tot de optredens.
De documentaire Sky Tour: The Movie is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Vietnamees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Indonesisch;Vietnamees

Meer zoals Sky Tour: The Movie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
A World Without Beethoven?
Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.