Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Bombardment

Film, 2022, 100 minuten
The Bombardment
De lotsbestemmingen van een aantal inwoners van Kopenhagen komen samen als in WO II per ongeluk een school vol kinderen wordt gebombardeerd. Naar een waargebeurd verhaal.
De film The Bombardment is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 100 minuten. Historisch drama van regisseur Ole Bornedal ('1864'). Zijn dochter Fanny Bornedal ('The Bridge') speelt de hoofdrol. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Bombardment

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiobeschrijving;Deens [Origineel];Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Bombardment

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
The Beguiled
Tijdens de Burgeroorlog vlucht een gewonde soldaat van de Unie naar een zuidelijk meisjesinternaat, waardoor de rust wordt verstoord en de seksuele spanning toeneemt.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.