Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sleepers

Film, 1996, 147 minuten
Sleepers
Vier jongens uit Hell's Kitchen komen op een tuchtschool terecht, waar een wrede bewaker hen misbruikt. Jaren later nemen twee van hen wraak door tegen hem te getuigen.
De film Sleepers is uitgebracht in 1996 en duurt 147 minuten. Brad Pitt, Kevin Bacon, Robert De Niro en Minnie Driver spelen een hoofdrol in de bewerking van het controversiële boek. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sleepers op Moviemeter

Score: 3,72 van de 5

De New Yorkse volkswijk Hell's Kitchen 1966. De jongeren Shakes, Michael, John en Tommy houden zich bezig met het plegen van kruimeldiefstallen. Maar op een dag doden ze per ongeluk bijna een man. Daar de man niet overlijdt en hij bijkomt van zijn verwondingen in het ziekenhuis komen de jongens er af met een "milde straf". Ze worden opgepakt en komen voor één jaar in een jeugdtehuis terecht. Daar worden ze seksueel en psychologisch mishandeld door enkele bewakers waaronder Sean Nokes. Tien jaar later zien Tommy en John hem terug in een bar en nemen hun wraak. Michael is ondertussen een heel invloedrijke procureur geworden en Shakes een journalist. Ze besluiten John en Tommy te helpen.

Sleepers op IMDB

Score: 7,6 van de 10

After a prank goes disastrously wrong, a group of boys are sent to a detention center where they are brutalized. Over ten years later, they get their chance for revenge.

Acteurs in Sleepers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels

Meer zoals Sleepers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.