Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sleepless in Seattle

Film, 1993, 105 minuten, 7.646.017 beoordelingen
Sleepless in Seattle
In deze romantische comedy met een Oscar-nominatie worden een rouwende weduwnaar en een ongelukkige journaliste samengebracht door het lot en een koppig, 8-jarig jochie.
De film Sleepless in Seattle is uitgebracht in 1993 en duurt 105 minuten. In 1993 waren Hanks en Ryan het gouden paar van de romantische comedy en behaalde deze film de vijfde plaats. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sleepless in Seattle op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

Sam is een weduwnaar die op zoek is naar een nieuwe relatie. Zijn zoon Jonah is ook op zoek naar een nieuwe moeder, en doet een oproep op de radio waar honderden vrouwen op reageren. Eén van deze vrouwen is Annie. Zij is verloofd met Walter, maar is niet zeker van de relatie. Jonah ziet in haar de perfecte kandidaat, en doet alles om haar met zijn vader in contact te brengen.

Sleepless in Seattle op IMDB

Score: 7 van de 10

A recently widowed man's son calls a radio talk-show in an attempt to find his father a partner.

Acteurs in Sleepless in Seattle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Sleepless in Seattle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.