Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sleepless in Seattle

Film, 1993, 105 minuten, 7.646.017 beoordelingen
Sleepless in Seattle
In deze romantische comedy met een Oscar-nominatie worden een rouwende weduwnaar en een ongelukkige journaliste samengebracht door het lot en een koppig, 8-jarig jochie.
De film Sleepless in Seattle is uitgebracht in 1993 en duurt 105 minuten. In 1993 waren Hanks en Ryan het gouden paar van de romantische comedy en behaalde deze film de vijfde plaats. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sleepless in Seattle op Moviemeter

Score: 2,95 van de 5

Sam is een weduwnaar die op zoek is naar een nieuwe relatie. Zijn zoon Jonah is ook op zoek naar een nieuwe moeder, en doet een oproep op de radio waar honderden vrouwen op reageren. Eén van deze vrouwen is Annie. Zij is verloofd met Walter, maar is niet zeker van de relatie. Jonah ziet in haar de perfecte kandidaat, en doet alles om haar met zijn vader in contact te brengen.

Sleepless in Seattle op IMDB

Score: 7 van de 10

A recently widowed man's son calls a radio talk-show in an attempt to find his father a partner.

Acteurs in Sleepless in Seattle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Sleepless in Seattle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.